Veel gestelde vragen

Hoe vul ik mijn werkbriefje in?
Bij uw inschrijving ontvangt u blanco werkbriefjes. Op uw werkbriefje dient u bovenaan minimaal uw naam, de data van de betreffende week, het weeknummer, de opdrachtgever en de locatie in te vullen. Daaronder vult u uw gewerkte uren en eventuele vakantie uren in. Tot slot laat u de opdrachtgever tekenen voor akkoord. Indien uw werkbriefje niet ondertekend is door de opdrachtgever kunnen wij uw deze helaas niet in behandeling nemen.

Hoe vul ik mijn kilometerlijst in?
Nadat wij uw inschrijving in ons systeem hebben verwerkt ontvangt u per e-mail onze digitale kilometerlijst. Op deze kilometerlijst dient u bovenaan minimaal uw naam en het weeknummer in te vullen. Daarnaast vult u uw vertrek- en eindadres in. Deze kilometerlijst is gekoppeld aan Google Maps en de kilometers worden automatisch berekend. Mocht het voorkomen dat u meer kilometers rijdt door bijvoorbeeld een omleiding, kunt u dit in uw begeleidende e-mail aangeven.

Waar en wanneer lever ik mijn werkbriefje en kilometerlijst in?
Uw werkbriefje en kilometerlijst kunt u mailen naar administratie@daxxa.nl of per post verzenden naar Postbus 1366, 4700 BJ Roosendaal. Uiterlijk om 12.00 uur op de dinsdag volgend op de gewerkte week dienen uw werkbriefje en kilometerlijst bij ons binnen te zijn.

Op welke dag krijg ik mijn salaris?
Wij verlonen wekelijks op woensdag aan het einde van de middag. Na de verloning ontvangt u digitaal uw salarisspecificatie en het salaris staat de volgende dag op uw rekening. Indien u gekozen heeft voor een 4-wekelijkse verloning ontvangt u uw salarisspecificatie op de woensdag volgend op de 4-wekelijkse periode, het salaris staat dan ook de volgende dag op uw rekening.

Help, ik ben ziek, wat nu?
Bent u ziek en kunt u hierdoor niet werken? Neem dan z.s.m. maar in ieder geval voor 9.00 uur telefonisch contact op met uw opdrachtgever en met de loonadministratie van Daxxa (0165-520200, keuze 1). Alleen ziekmeldingen die telefonisch zijn doorgegeven worden in behandeling genomen.

Wat moet ik doen als er beslag is gelegd op mijn loon?
Wanneer er beslag is gelegd op uw loon ontvangen wij hierover bericht van de beslaglegger en zijn wij wettelijk verplicht ons te houden aan het beslag. Mocht u vragen hebben over de beslaglegging kunt u contact met ons opnemen via 0165-520200 (keuze 4). Daarnaast kunt u, indien u langer dan een half jaar bij ons in dienst bent, kosteloos gebruik maken van de diensten van onze interne budgetcoach. Zij kan u helpen uw financiële situatie weer helder en inzichtelijk te krijgen. Onze budgetcoach is bereikbaar via 0165-520200 (keuze 4).

Wat betekent het logo van de Stichting Normering Arbeid? Welk keurmerk voeren jullie?
Daxxa is door de Stichting Normering Arbeid gecerticeerd voor uitzenden en onderaanneming. Deze certificering bewijst de kennis die wij in huis hebben voor uitzenden en onderaanneming en beschermt u als opdrachtgever. 

Lees hier meer over de certificering.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met de loonadministratie via +31 (0) 165 520 200 (keuze 2) of via administratie@daxxa.nl.

SAMEN VOORUIT